Развитие и възпитание на бебето по време на бременността – "Форум бременност и детско здраве" на 11 юли 

Голямата награда е 3-дневна почивка на къмпинг "Градина"

06.07.2020 | 15:25 Редактор: Искра Ангелова
Развитие и възпитание на бебето по време на бременността –

Как се развива бебето по време на бременността и възможно ли е възпитанието му да започне още, докато е в утробата? Отговор на тези и още важни въпроси ще даде новото онлайн издание на "Форум бременност и детско здраве". То ще се проведе на 11 юли от 16:30 часа и ще се излъчи на живо в сайта на Puls.bg и в социалните мрежи на медията. 

Четвъртото онлайн издание на Форума, организирано от здравния портал Puls.bg, ще срещне аудиторията с водещи специалисти, които ще отговорят на някои от най-честите въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на дете. 

Ембриологът д-р Мариела Даскалова ще разясни всички етапи на развитие, през които преминава плодът по време на бременността. Психологът доц. Диана Димитрова ще обясни дали е възможно възпитанието на бебето да започне преди неговото раждане. Кои са най-честите митове, свързани с раждането, темата ще коментира д-р Георги Амалиев. За информираните решения по време на бременността и раждането ще говори адвокатът по медицинско право Мария Шаркова. Съвети за правилната грижа за детските зъби ще даде д-р Павлина Чурлинов. Как могат да бъдат избегнати стомашно-чревните инфекции при децата през лятото и кога родителите да потърсят лекарска помощ ще отговори д-р Теа Александрова

Новото издание на "Форум бременност и детско здраве" ще срещне аудиторията с един от най-обичаните изпълнители – Дичо и половинката му Карина, които преди няколко седмици станаха родителите за втори път. В разговор с водещата на Форума – главният редактор на Puls.bg Румяна Тасева, те ще разкрият какви родителите са и дали дъщеря им Ариел ревнува от новородената Тина. 

В края на четвъртото издание на „Форум бременност и детско здраве“ ще се проведе томбола с награди, в която ще участват всички регистрирани на сайта на събитието - https://events.puls.bg/sofia/. 

Голямата награда е 3-дневна почивка на къмпинг "Градина". Онлайн изданията на "Форум бременност и детско здраве" се организират с генералното партньорство на тъканна банка "Селена Целс" и с подкрепата на Select Asset Management, MEDICAL DENT, Water Wipes, Colief и къмпинг "Градина".

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg; "Новите родители", "Дневникът на мама и татко", Bebok.eu, Mama mia, "Жената днес". 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК