Петите годишни награди на Imoti.net за най-добрите в недвижимите имоти - на 7 юли

Със специална церемония сайтът ще отбележи 20-ата си годишнина

23.06.2020 | 10:00 Редактор: Ивет Арабова
Петите годишни награди на Imoti.net за най-добрите в недвижимите имоти - на 7 юли

Тази година е особено специална за водещия сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net, защото отбелязва 20-ата годишнина от създаването си. Паралелно с това предстои и друго важно събитие – Годишните награди на Imoti.net, които вече пет години подред отличават компаниите с добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която организаторите застават чрез инициативата, е да дадат признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша.

Това е единственият форум, който награждава най-добрите в сектора на недвижимите имоти и през годините се утвърди като най-авторитетния както за бранша, така и за потребителите. 

Петото издание на Годишните награди на Imoti.net ще се проведе на 7 юли в Sofia Event Center. Програмата предвижда тържествената церемония да бъде предшествана от дискусия "На прага на следващите 20“, в чийто фокус да бъдат новите тенденции в сектора.

Тази година над 120 компании кандидатстваха както в досегашните 13 категории, така и за две нови - "PropTech“ и "Маркетингова стратегия на имот“. Победителите бяха определени след обсъждане от експертно жури, в което участват специалисти от различни сфери. Повече от 1500 потребители посочиха своите фаворити в три категории – "Агенция на годината“, "Брокер на годината“ и "Сайт на агенция“, а един от всички гласували ще получи специална награда за своята активност. 

Годишните награди на Imoti.net се осъществяват с генералното партньорство на Пощенска банка, с подкрепата на Националната асоциация на строителните предприемачи, Japan Tobacco International и ЗАД "Армеец“.

Медийни партньори на събитието са Investor.bg; Bulgaria ON AIR; Bloomberg TV Bulgaria; Градът Медиа Груп; Вестник "Строител“.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК