Защо оставят боклуци около кофите за смет в центъра на София?

В Helpbook получихме сигнал за ротвайлер, пуснат без намордник и повод

17.06.2020 | 13:15 Редактор: Анисия Иванова
Защо оставят боклуци около кофите за смет в центъра на София?

В платформата Helpbook.info продължават да постъпват сигнали за боклуци по градските улици. Този път мястото е центърът на София.

На ъгъла на централните софийски улици "Веслец" и "Поп Богомил" са забелязани купища боклуци около кофите за смет, които задръстват тротоара и пътното платно. На изпратената снимка се виждат разпръснати кашони, опаковки, стари обувки и детски играчки. Искането е фирмата, която отговаря за почистването на района, да предприеме спешни действия по премахването им.

Получихме сигнал и за безотговорен собственик на огромно куче - ротвайлер, от столичния квартал "Люлин" 2. Животното е извеждано по няколко пъти на ден без намордник и повод.

"Понякога се случва кучето да излезе от входа, тичайки, а собственикът му се движи на 50 метра от него. В блока се намира заведение и гише за плащане на сметки и би било много лесно да се намерят хора, които да потвърдят тази информация", завършва авторът на сигнала.

Подайте сигнал в HelpBook.info, ако видите проблем. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да дадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК