Какви промени да очакваме в Закона за хазарта?

Това коментира депутатът от "Обединени патриоти" Христиан Митев

10.06.2020 | 21:50 Редактор: Наталия Тотева

ГЕРБ не подкрепи предложението на "Обединени патриоти" за въвеждане на доброволчески отряди към МВР. Депутатът от "Обединени патриоти" Христиан Митев коментира за "Денят ON AIR", че решението на ГЕРБ е било учудващо.

"Доста учудени бяхме от днешното решение и обрат в пленарна зала. Още повече, че ние направихме доста сериозни отстъпки от първоначалното си предложение. То беше преработено, беше постигнат консенсус в Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред", посочи той за Bulgaria ON AIR.

Митев отбеляза, че единственото обяснение за него е се е случило нещо странно след поисканата от парламентарната група на ДПС почивка.

"Не знам как и по какъв начин те са убедили явно колегите от ГЕРБ", добави гостът.

Относно промените в Закона за хазарта, депутатът се надява те да доведат до ограничаване на хазартната зависимост на част от населението.

"От друга страна да доведат до внасяне на ред, който дълги години не съществуваше в тези сфера", обясни Митев.

"Ще престанем да бъдем свидетели на това, което виждаме в момента - в жилищни сгради и до училища да има разположени игрални зали, което се отразява крайно негативно на нискодоходните наши съграждани, които дават последните си пари", каза още депутатът от ОП.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ангел Зарков
преди 3 години
Пълни глупости говори ,представа си няма от хазарт. Сигнализирай за неуместен коментар