Кардиолози от "Св. София" преглеждат безплатно до края на месеца

Задължително е предварителното записване на час по телефон

11.05.2020 | 11:22 Редактор: Тодор Петров
Кардиолози от

Столичната болница "Св. София" започва кампания за безплатни прегледи, онлайн и телефонни консултации при кардиолог. От днес до края на месеца пациенти, които се притесняват за здравето на сърцето си могат да се възползват от безплатните прегледи и онлайн консултации.

Те ще се провеждат всеки работен ден с предварително записан час на тел. 02 818 46 00 или на място в болницата. Предварителното записване на час за преглед е задължително заради противоепидемичните мерки, които се вземат в болничния комплекс след всеки пациент, уточняват от лечебното заведение.

Очакванията на специалистите са, че много хора са игнорирали симптомите си от страх в последните два месеца, а това може да бъде много опасно за живота и здравето им, съобщи БНР.

Сред причините за влошаване на здравето на сърдечно-съдовата система могат да бъдат силният стрес и напрежение, ограниченото движение и на естествена слънчева светлина, прекаляването с някои вредни храни и напитки - фактори, на които всички сме изложени заради пандемията от коронавируса.

Снимка: Pixabay

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
С такива безплатни прегледи имаме лош опит. Нищо конкретно не ти казват, а те пренасочват после към частните им кабинети за допреглеждане. Сигнализирай за неуместен коментар