Издирват изчезнал 22-годишен студент от София

Давид Георгиев излязъл от дома си на 27 и повече не се прибрал

21.04.2020 | 16:49 Редактор: Тодор Петров
Издирват изчезнал 22-годишен студент от София

Издирват 22-годишния студент Давид Георгиев от София. Момчето е в неизвестност от 27 март, когато излязъл от дома си в кв. "Обеля 2" около 11 ч. и не се е прибрал, съобщават във Facebook негови близки.

Давид е облечен с черно яке, светлосини дънки, черна шапка и светлобежова маска. Висок е около 1,70, слаб, със зелени очи, черна коса. Носи очила. 

"Момчето е в много лошо психично състояние, в тежка депресивна криза", съобщава негова родственица.

"Моля семействата, които могат да излизат навън заедно, да ми помогнат и заедно да търсим. Не мога да кажа "излезте от вкъщи", но мога да ви призова "разчупете страха и ни помогнете, защото вярата и любовта са по-силни от страха!". Мисля, че е някъде сред природата (Витоша или други подобни места около града)", пише в поста.

Близките на Давид молят, ако някой има информация, да се обади на 112 или в 09 РПУ-София или на телефоните на родителите му - 0895328173 - Невена Георгиева, 0895381380 - Лъчезар Георгиев.

Снимка: Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
qsmen
преди 1 година
АЗ СЪМ КОНТАКТЬОР и предоставям това ,което ми се дава .... момчето е живо и здраво ,било е похитено с цел ПАРИ ...предполагам продадено В момента е зад граница в ПОЛША гр Торун...полицията ще го намери .... Сигнализирай за неуместен коментар