fallback

Сигнали от София: Некачествен ремонт, счупени плочки, дупка на пътя

Ако видите нередност, подайте сигнал в HelpBook.info

14.02.2020 | 14:57 Автор: Анисия Иванова

В платформата на Helpbook.info ни изпратиха снимки за състоянието на столичната ул. "Георги Софийски“, където има пешеходна пътека, която е некачествено ремонтирана. Плочките са положени без необходимата за това настилка, в резултат на което са пропаднали и разместени, а преминаването през тях е почти невъзможно.

В район "Илинден" проблемът с тротоарите също е налице, но далеч по-опасна се оказва огромна дупка на пътя, която е пълна с вода и по тази причина не е ясна дълбочината й, което може да се окаже фатално, ако автомобил хлътне в нея.

Завършваме със сигнал от центъра на Столицата: "Сигнализирам за опасно дърво, чиито клони са надвиснали почти до отсрещната страна на улицата и при вятър, сняг и дъжд създават реална опасност за преминаващите хора и автомобили, а също така и за автомобилните, ползващи зоната за паркиране. Освен това, падащите плодове (дървото е черница) замърсяват ужасно много улицата, тротоара, пешеходците и автомобилите. Надявам се на своевременна реакция за отстраняването на опасността, за което предварително благодаря!"

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страница ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България
fallback