Наглост: Шофьори редовно карат в лента само за тролейбуси

И още от HelpBook: Кофи до пешеходна пътека в столичния "Младост"

17.01.2020 | 16:08 Редактор: Анисия Иванова
Наглост: Шофьори редовно карат в лента само за тролейбуси

В днешния обзор на сигнали, постъпили в платформата Helpbook.info, ще ви представим сигнали за транспортни проблеми. .

Редовно преминават коли в лента на булевард, предназначена за тролейбуси, алармира нашият потребител: "На ъгъла на бул. "България" и "Гешов" ежедневно виждам преминаващи коли в платното, предназначено за преминаване само от тролейбуси. На кръстовището има множество камери, но не знам дали някоя снима тази част и дали нарушителите биват санкционирани. Прилагам снимка на един от поредните нарушители. Надявам се да предприемете необходимите действия и нарушителите да бъдат санкционирани“, пише в сигнала.

В столичния квартал "Младост" 1 е заснет боклукчийски камион, спрял върху единствената пешеходна пътека на възлов булевард. Докато служителите на фирмата за чистота си вършели работата, ошашавени пешеходци се чудели откъде и как да пресекат, тъй като било нужно да заобиколят по някакъв начин камиона. Поради липсата на видимост - заради спрялото превозно средство и гъстата мъгла, пресичането е било твърде опасно. Молбата е кофите да се преместят на необходимото разстояние от пешеходната пътека, за да се предотвратят инциденти.

Ако видите нередност, с която се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да дадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК