Паркиране между дръвчета и агресивни бездомни кучета

Ако видите нередност, подайте сигнал онлайн

10.01.2020 | 16:20 Редактор: Анисия Иванова
Паркиране между дръвчета и агресивни бездомни кучета

Едни от най-често подаваните сигнали в платформата на Helpbook.info са за бездомни кучета, особено през зимния сезон. В последните дни получихме оплаквания от граждани.

"На ул. "Коломан" малко след кръстовището с бул. "Овча Купел", срещу бензиностанция "Бент Ойл", има построени колиби за улични кучета, които се навъртат около бензиностанцията и спортен комплекс "Славия". Те са цяла глутница и така още повече чувстват улицата като своя. Има ухапани двама човека. В късния следобед, когато се стъмни, е все едно, че влизаш в нечий двор - трябва да си постоянно нащрек. Който иска да ги отглежда - да ги прибере. Не да им прави колиби на улицата, където минават толкова много хора, отиващи да спортуват, голяма част деца.“

Освен с бездомните животни, не липсват и проблеми с паркирането в столицата. От месеци са забелязани автомобили, които редовно се оставят в зелените площи, които се намират в непосредствена близост до летището. Според нашия редовен потребител цялата поляна е превзета от множество автомобили, които са паркирани кой където свари - между шипки, череши и сливи. При влажно време става невъобразимо калище с коловози, а ежедневно оттам преминават много хора на път за работа. Молбата е да се вземат мерки за ограничаване на навлизането на превозни средства във въпросния участък.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страница ни във Facebook ТУК