Президентът търси справедливост, премиерът зове за още усилия

Бойко Борисов определи отминалата 2019 година като успешна за България

01.01.2020 | 12:29 Редактор: Юлия Христова

"Качеството на живот пада драстично, липсата на възмездие и справедливост разколебава вярата ни в утрешния ден" - това заяви в новогодишното си обръщение президентът Румен Радев. Премиерът Бойко Борисов пожела здраве и благоденствие на всички българи през новата година.

Минути преди полунощ президентът Румен Радев отправи пожелания за здраве и благоденствие във всеки български дом. Държавният глава пожела на българите да посрещнат с вяра в доброто, в себе си и в бъдещето новата 2020 година. 

Министър-председателят Бойко Борисов определи отминалата 2019 година като успешна за България. Отчете, че правителството е имало и грешки, от които ще се поучи и благодари на българите за доверието.

Нека през 2020 г. заедно поставим началото на промяната. Това каза във видеообръщение на страницата си във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Пожелавам Ви да бъдете здрави, силни, обичани и уважавани хора. Да е мирна и благодатна за България и българския народ“, завърши обръщението си червеният лидер.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК