fallback

HelpBook сигнали: Наболелият проблем с паркирането в столицата

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата на Investor Media Group

12.11.2019 | 14:15 Автор: Анисия Иванова

В днешния обзор на получените сигнали в платформата на Helpbook.info отново ще обърнем внимание на наболелия проблем с паркирането в столицата.

Наш потребител за втори път апелира отдел "Пътна полиция" СДВР да вземат отношение за масово паркиране на тротоара пред заведение за бързо хранене в София. Потребителят е изпратил снимки на различни паркирани автомобили и моли да бъде поставен знак за забрана на паркирането.

Сходен проблем се наблюдава и в софийския район "Триадица". От изпратените снимки е видно, че улица в района е задръстена от паркирани коли от дясната страна. Тъй като улицата е двупосочна, разминаването в участъка е почти невъзможно, което е ежедневие за изнервените шофьори.

Интересен сигнал получихме относно ремонт на участък между бул. "Гоце Делче"в и ул. "Кюстендил", в близост до новоизградено кръстовище. Ето какво ни пише разгневеният потребител: "След 6 години някой се сети да поправи плочките, където възрастни хора се пребиваха, майки с детски колички се опитваха да преминат, зимно време да не говорим. Само който е минавал знае... Вече може да минаваме мааалко по-спокойно, но коя е най-важната част след рязането на ленти след извършен ремонт? Това е ремонт на ремонта. И съм готов да се обзаложа, че когато дойде контролът на контрола, керемидата ще е причина за пропадането на плочите. Излишно е да казвам, че след всеки дъжд ще се получава локва, зимата ще замръзва, хората пак ще се пързалят и пребиват, а пролетта ще чакаме още един ремонт (евентуално), а може би ще е след 4 години за следващите избори."

Това са само малка част от получените сигнали през седмицата. Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК  

fallback
Още от България
fallback