HelpBook: Нерегламентирано сметище, столичен подлез без осветление...

Граждани със сигнали в платформата на Investor Media Group

23.10.2019 | 16:59 Редактор: Анисия Иванова
HelpBook: Нерегламентирано сметище, столичен подлез без осветление...

За поредното нерегламентирано сметище ни сигнализираха в платформата на Helpbook.info.

Купища строителни и битови отпадъци са пръснати по поляна в непосредствена близост до къщи в монтанското село Смоляновци. Боклуците се разнасят от вятъра и животните, а мястото от зелен оазис е превърнато в развъдник на зарази и паразити. Дали микросметището ще бъде почистено и теренът върнат във вида, в който трябва да бъде, ще следим и ще ви информираме.

Изпратиха ни поредица от снимки от междуселски път в община Сливница. Трасето е разбито и почти непроходимо повече от десет години. Придвижването е силно затруднено както за леки коли, така и за междуградските автобуси. Молбата е отправена към Агенция "Пътна инфраструктура“ за вземане на спешни и адекватни мерки за ремонтиране на компрометирания участък.

Завършваме днешния обзор на сигналите постъпили в Helpbook с такъв за столичен подлез на бул. "Витоша", който три месеца е без осветление. Състоянието му е предпоставка за проблеми от всякакво естество.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК