fallback

Обновен столичен парк, а пейките монтирани с купчини бетон

Още от HelpBook - пяна от неизвестен произход се лее на централен булевард

08.10.2019 | 13:42 Автор: Анисия Иванова

Ще ви представим два интересни сигнала от София, постъпили в платформата на Helpbook.info. Първият е за току-що ремонтирани столичен парк, където монтирането на пейките е извършено иновативно - краката са укрепени с купчини бетон, без форма и оглед на количество и качество. Другият е за столичен булевард, потънал в пяна с неизвестен произход.

"Става въпрос за градинката "Света Троица". Беше направен ремонт. Сложени са пейки. Прилагам снимки по-долу как точно са сложени. Гледаме ги тези пейки и се чудим да се смеем ли, или да плачем. Във всеки случай изникват поредица от въпроси: - Кой ги е проектирал?  -Кой е одобрил проекта? - Кой го е изпълнил? - Кой е приел изпълнението в този вид? - Колко ли е платено за .... монтаж на една пейка по този....начин? И за да е по-разбираемо - кой би бил доволен, ако му монтират пейката в двора, например, в този....вид?... И в допълнение, една пътека, която няма да описвам, но прилагам снимка. И тук слагам многоточие....С молбата да разгледате случая и да се направят нужните корекции", моли нашият потребител.

Другият сигнал е за столичния квартал "Младост“ - след дъждовете от последните дни ни изпратиха снимка от булевард в района, на който се лее неидентифицирано вещество. Огромното количество пяна видимо затруднява пресичането на светофара, а източникът му за сега е неясен.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook! Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

fallback
Още от България
fallback