fallback

Времето остава хладно, до обяд валежите ще спрат

Максималните температури ще бъдат от 17 до 23 градуса

20.09.2019 | 07:48 Автор: Ивет Арабова

Минималните температури днес ще бъдат от 7 до 12 градуса, по брега на морето - до 13, 15. В сутрешните часове над южните и източните райони ще превалява, но до обяд валежите ще спрат. В късния следобед над източната половина на страната ще се установи слънчево време. Максималните температури ще бъдат от 17 до 23 градуса. Денят ще е доста хладен. Такава е прознозата на синоптика на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

На морето очакваме подобна обстановка с валежи преди обед. След пладне обаче слънцето ще се опита да се прокрадне, но вятърът ще бъде доста силен. Температурата на въздуха е значително по-ниска от тази, на която бяхме свикнали - от 18 до 20 градуса. 

За любителите на планинския туризъм новините също не са особено добри. Очаква се доста силен вятър. 

Лошото време е застигнало и Южна Гърция, където се очакват гръмотевици. Над Западна и Централна Европа обаче предимно слънце и дневни температури от 15 до 20, 22 градуса. Кратки валежи, придружени от гръмотевици, ще паднат и на места в Испания и Португалия. Хладно, облачно и дъждовно с дневни температури около и под 10 градуса ще бъде в Русия. 

Вижте цялата прогноза във видеото.

Харесайте страницата ни във фейсбук ТУК

fallback
Още от България
fallback