Манолова: София няма кмет, а изпълнителен директор. Ще се преборим с акулите (+СНИМКИ)

В инициативния комитет влизат имена като Криско, Анелия и Армен Назарян

04.09.2019 | 11:21 Редактор: Юлия Христова

Инициативен комитет издигна официално кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. В него влизат имена като певицата Анелия, рапъра Криско, както и майките на деца с увреждания, олимпийския шампион по борба Армен Назарян, медицински сестри, които излязоха на протест неотдавна, бившият депутат от НДСВ Минчо Спасов, бившият депутат от БСП Мартин Захариев, актьорът Христо Чешмеджиев, певицата Кристина Димитрова, режисьорът Максим Генчев. Той е съствен от общо 65 членове.

"В София само акулите се чувстват в свои води, затова виждаме перките в центъра на града ни. В момента София няма кмет, от години има просто изпълнителен директор, чиято работа е да изпълнява решенията на един солиден приятелски кръг. Кандидатирам се, защото ние заедно можем да се преборим с това. Защото имам сили, защото не ме е страх от всичко, което ще се излее върху мен. От днес ви предлагам да защитя София от кражбите, от мръсния въздух, от самодоволството, от презастрояването, от задръстванията. После София може да защити цяла България", посочи Манолова.

Преди два дни Манолова обяви, че ще се бори за стола на Фандъкова "защото колкото и търпение да има човек, то се изчерпва". И заяви, че не дели софиянци на леви и десни. Тя бе категорична, че ще приеме подкрепата на всички граждани на София, независимо от техния цвят и техните убеждения.

Няма как да се откажа от битката срещу организираната алчност, категорична е Манолова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК