Нова магистратура във ВУЗФ предлага възможност за кариера в електронната търговия

Тя се нарича "Електронна търговия и екосистема на логистичните и доставни процеси“

22.08.2019 | 18:25 Редактор: Юлия Христова
Нова магистратура във ВУЗФ предлага възможност за кариера в електронната търговия

Започване на кариера или дори собствен бизнес в един от най-перспективните технологични сегменти – електронната търговия. Това вече е много по-лесно, защото тази есен в България за пръв път започва първата ecommerce магистърска програма у нас. 

Тя се нарича "Електронна търговия и екосистема на логистичните и доставни процеси“ и ще се преподава във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Програмата ще даде възможност на всеки желаещ да се срещне с доказани експерти в тази област като Жюстин Томс, Геннадий Воробьов, Радослав Минчев и Георги Христов.

Обучаващите се ще се докоснат до всички аспекти от развитието на успешен онлайн бизнес – от технологията зад онлайн магазините, през маркетинга и рекламата, до логистиката и веригата на доставките, обясняват от ВУЗФ. По време на обучението са заложени редица уъкшопове, обучение в реална бизнес среда и контакти с водещи компании и експерти в бранша.

Програмата е създадена за работещи хора и е съобразена с тяхното работно време. Заплащането е гъвкаво и има опция за разсрочване. Завършилите магистратурата ще получат европейска диплома, както и знания и опит за най-новите тенденции в този динамичен сектор.

Повече информация за програмата може да откриете в сайта на ВУЗФ, както и тук - http://ecommerce.vuzf.bg/ 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК