Мария Габриел: Доказахме, че не вярваме на фалша! ГЕРБ имаше и невидим опонент

Лидерът на евролистата на ГЕРБ с благодарности към партньорите от СДС

26.05.2019 | 22:25 Редактор: Ралица Братанова
Мария Габриел: Доказахме, че не вярваме на фалша! ГЕРБ имаше и невидим опонент

ГЕРБ печели евроизборите. Лидерът в евролистата на партията Мария Габриел благодари на избирателите, които са гласували за тях и са подкрепили визията им за обединена Европа, която давала сигурност, но и перспективи.

Тя отправи благодарности и към колегите си от СДС, както и към други десни формации, с които са имали споразумение за евроизборите.

"Искам да благодаря на участниците в тези евроизбори, които не се поддадоха на антикампанията. Доказахме, че не вярваме на фалша. Че можеш да получиш подкрепа вследствие на конкретни идеи. Не с лозунги, не с нереалистични обещания, не с фалшиви новини", коментира лидерът на евролистата на ГЕРБ.

По думите ѝ освен видимите им опоненти, ГЕРБ са имали и един невидим, който не е пропускал възможността да прелее гласове към партията, която го е издигнала като кандидат, визирайки президента Румен Радев.

"Благодаря на българите, които казаха "Искаме резултати, честност и конкретен ангажимент. Това е, което сме правили в тази кампания. Нашият лидер Бойко Борисов каза, че има един ден за прошка и искам да благодаря на всички, които ни я дадоха", заяви Мария Габриел.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК