Разказ от първо лице: Как боят в Ловеч промени живота на една тийнейджърка

Възпитателят, нанесъл ѝ удари в главата, вече е напуснал училището, тя също си търси ново школо

19.03.2019 | 14:05 Редактор: Зорница Костадинова
Разказ от първо лице: Как боят в Ловеч промени живота на една тийнейджърка

След скандалното видео с учител, който удря ученички в ловешко училище - говори момичето, което беше посочено като виновник за боя. Прокуратурата води разследване по случая. 

Възпитателят, който се е опитвал да спре боя, вече е напуснал училището по своя молба. Във Facebook започна подписка в негова подкрепа, а момичето, което е удряно от учителя, беше наречено в мрежата с обидни думи. Тийнейджърката, която е от бедно семейство и е със специални образователни способности, си търси ново училище.  

"Нищо психическо няма, както обясняват, че е била за клиника. Тя трябва да се учи със специалисти, то е доказано и аз съм дала там документ, че трябва да се работи повече с нея", заяви майката на момичето.

Дали специалисти са работили с детето, тепърва се изяснява. Според директорката ученичката често имала инциденти със съученици, а самото дете разказа, че повече от веднъж е било унижавано в клас. 

"Те идват и се закачат. Говорят глупости за мен. Започват да ме обиждат на майка", сподели момичето. 

Според нея това е довело и до инцидента от миналата седмица. Трудностите за семейството на момичето тепърва започват. Освен с бедността и трите си деца, сега трябва да търсят и ново училище за нея.

Повече подробности за случая вижте във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК