fallback

Ловеч: Нов клип с брутална агресия в училище, възпитател раздава юмруци

Две момичета се бият жестоко в клас, полицията разследва случая

13.03.2019 | 07:07 Автор: Тодор Петров

Нов скандален клип разкрива брутална агресия в училище, този път в Ловеч. На него се вижда как две момичета се бият в клас, а възпитателят уж се намесва да ги разтърве, но всъщност удря с юмруци едно от децата. Включва се и втори преподавател. 

Началникът на Регионалното управление на образованието Еленко Начев е разпоредил проверка относно разпространения в социалните мрежи видеоклип.. Клипът е от 8 март. Снощи случаят е бил разследван от полицията, информирана е и Детска педагогическа стая. 

Днес ще бъде извършена проверка от представители на Регионалното управление на образованието и Община Ловеч, за да се изясни случаят и имало ли е насилие от страна на възпитателя спрямо едно от момичетата. 

Възпитателят, който удря децата, е задържан в районното полицейско управление. Върви и проверка дали ръководството на училището съзнателно е потулило случая.

"Задържан е за 24 часа. Превишил е правата си и ще бъдат взети мерки, които да предотвратят тези случаи на агресия в бъдеще", заяви началникът на Регионалния инспекторат в Ловеч Еленко Начев пред Bulgaria ON AIR.

Той твърди, че до момента не са получавани от ръководството на училището данни за такива случаи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България
fallback