Една история за Надежда и "Надежда", която лекува

Казва, че тук отново диша и че вече не иска да напуска дома си

20.04.2023 | 11:23 Редактор: Петя Кръстева

В "Завърналите се" журналистът Петя Кертикова разказва историята на една смела дама от Харманли, която загърбва уредения си начин на живот и кариера в сферата на клиничните проучвания в Лондон в името на семейството си и България. Тя е магистър-фармацевт, от малка е в операционните зали, тъй като баща ѝ е хирург, основава своя аптека на 27г. като за целта тегли заем, влюбва се в българин, който търгува борсови акции и така се озовава в Лондон, където прекарва 10 години от живота си. 

Преди да се венчае за избраника си Надежда го кани на среща, но не къде да е, а в аптеката. След това му поръчва и такси. И както гласи стара поговорка - "Стига те това, от което бягаш". Омъжва се за Александър и тяхната лондонска приказка започва.

Във втората част на предаването, която ще се излъчи на 27 април в ефира на "България сутрин", ще разберете защо Надежда съди последния си работодател, как семейството успява да запази вярата си в Бог, въпреки пет поредни неуспешни бременности, както и повече за чудото на живота - Рафаел - второто дете на Надя и Александър, чието име означава "Бог изцелява".

Гледайте целия разговор във видеото.