"Завърналите се": Христина Владкова остава у нас с надежда за по-добра България

Тя иска България да бъде мястото, където хората да са щастливи

17.08.2022 | 08:45 Редактор: Ваня Кузманова

Христина Владкова е маркетинг директор на българска компания за развитие на мобилни и уеб услуги. Следвала е в Шотландия и спечелила немалко награди за отличен успех и добротворчество. Иска България да бъде мястото, където хората да са щастливи. Смята, че тук е пълно с възможности стига да има кой да ги грабне.

"За мен винаги е било важно да се чувствам щастлива там, където съм. За мен беше много важно да получава малко повече международен опит и да срещна хора от различни култури", споделя Христина в ефира на "България сутрин"

Записва се във всевъзможни доброволчески програми, кара и стажове. Като дете е искала да стане журналист, но съдбата подготвя за нея съвсем друго. Завършва математическата гимназия в Плевен и избира да се посвети на маркетинга и бизнес управлението. Остава във Великобритания 5 години, а през това време помага като доброволец на различни организации у нас.

В края на 2018 година Христина започва работа в телекомуникационна компания.

"Смятам, че точно хората от чужбина има какво да допринесат за България. И тук има възможности да се докажеш и да се развиваш професионално", каза Христина пред Bulgaria ON AIR.

Помага на различни каузи. Едната от тях е войната в Украйна и последиците от нея. На този етап не мисли, че може да напусне отново България. Заредена с позитивизъм Христина остава тук с надежда за още по-добра България.

Гледайте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК