С бензин в кръвта по пътя на най-бързите коли

Историята на бившия маркетинг директор на "Ролс Ройс - Барселона" Никол Илиева

09.07.2020 | 09:30 Редактор: Тодор Петров

Това е една история за бързите коли и за още по-бързите мечти... История за научения урок и за платената със здравето сметка 8 години по-късно. 

Преди да се завърне у дома окончателно, бившият директор на "Ролс Ройс - Барселона" - Никол Илиева, работи във Виена за най-бързите коли на Земята, сред които "Ламборгини", "Бентли", "Порше" и "Бугати".
 
Макар да е финансист по образование, в кръвта на Никол са автомобилите. 

"Толкова много се въодушевявам от коли, откакто работя за тях, че е трудно описуемо. Аз развих любов към тези машини," разказва пред автора на "Завърналите се" младата българка.

Във Виена Никол завършва магистратура със специалност финанси. Заминава след като завършва Първа английска езикова гимназия в София и след като печели стипендия да учи по обменна програма. Кара безброй стажове, докато следва в чуждата държава. Един от тях я отвежда в "Порше Интер Ауто" във Виена. Успява да се наложи сред кадрите и не след дълго започва като асистент мениджър продажби, помага и в организирането на събития. 

Във Виена остава 6 години, ходи и на обучения. Именно те я срещат със следващия ѝ работодател - "Ролс Ройс" в Барселона, където Никол организира събития в замъци, посолства, частни вили и на плажа. 

"Беше много трудно да успееш да изненадаш някого, който има всичко. Хората са получили всичко, имат парите да си позволят всичко и е много трудно да ги изненадаш с нещо," разказва за предизвикателствата в работата си Никол. 

Разбрала, че парите не са всичко и преживяла тежка операция в България, тя решава, че е време да намали темпото. Казва, че в България се чувства на място. И макар да е заемала високи позиции в представителствата на най-бързите коли в света, в България Никол започва от нулата - като търговски представител в "Порше - София".

Сега просто иска да е щастлива в собствената си държава и да е до близките си - нито повече, нито по-малко. 

Цялата история на Никол Илиева гледайте във видеото.

Гледайте всички епизоди на "Завърналите се с Петя Кертикова" ТУК

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 1
Деси
преди 3 години
Ей, една статия извън Ковид, адмирации! Сигнализирай за неуместен коментар