Историите ON AIR

Неделя от 16:00 часа
още

Историите ON AIR: Сбъднатите предсказания за 2023 година

Силва Дончева предрече, че няма да има нов играч или нова партия

21.01.2024 | 20:46 Редактор: Искра Ангелова

С голяма надежда очакваме всяка нова година, защото вярваме, че тя ще е по-добра от предишната, като че ли от 1 януари животът с магическа пръчка ще се промени. И за да е още по-вълнуващо (дори и да казваме, че сме скептици), все пак надаваме по едно ухо към астрологични прогнози и пророчески видения. Ако са хубави се усмихваме и се надяваме да се сбъднат, в случай, че не ни харесат - махваме с ръка и отсичаме: "Това са пълни глупости".

В началото на 2024 година проверихме кои от предсказанията за 2023 се сбъднаха.

Ясновидката Илиана Чаушева-Гюкчен закова категорично месеца, в който се проведоха предсрочни парламентарни избори през миналата година, както и че след тях ще се състави коалиционно правителство. "Ще разберат, че без да се обединят няма правителство. Ще участват три или четири партии, които ще съумеят да поведат България", каза Гюкчен.

По думите ѝ партиите в широката коалиция колкото и да си извиват ръцете, вече ще са по-обрани. Те ще помогнат на България до година и два месеца да излезе от хаоса и колапса, в който се намира. Ако този срок започва да тече от датата на интервюто, то политическата бъркотия у нас ще приключи до началото на март 2024 г.

Политическата картина след предсрочните парламентарни избори видя в звездната карта и астрологът Силва Дончева. Тя дори първа описа ротационното правителство още когато никой не говореше за подобно решение.

"2023 година не се появява нов играч или нова партия, или нова идея. Тоест ние стоим в някаква посока и колата някак си върви с бой или без бой. На волана се сменят един, втори, трети. Всички се въртят на този волан и колата върви, побутвана едва ли не по инерция", каза през декември 2022 година астрологът Силва Дончева.

А нумерологичните изчисления на инж. Нели Колева показаха, че през 2023 година ГЕРБ ще участва в управленска коалиция, в "Продължаваме промяната" ще има трансформации, а ДПС ще станат желан коалиционен партньор.

Вижте повече по темата във филма на Миглена Георгиева.

Снимка: Pixabay