Какво да консумираме през есента, за да подсилим имунитета си?

Донка Байкова съветва това да бъдат плодове и зеленчуци с цветовете на сфетофара

20.11.2017 | 13:21 Редактор: Василена Василева
Какво да консумираме през есента, за да подсилим имунитета си?

В рубриката "Домашен любимец" Димана Мирчева отиде в дома на модела Катрин Вачева и нейният йоркшир Али. Катрин показа голямата колекция от кучешки дрешки, които е купила за любимото си кученце.

В "Семейно здраве" професорът по диететика и хранене Донка Байкова разказа какво трябва да консумираме през есента, за да подсилим имунитета си. Това са плодове и зеленчуци с цветове на светофара. Зелени – зеле, броколи, праз лук , червени -  консервираните домати, оранжеви – моркови, тикви, и мораво сини -  цвекло, морав лук, морав лук, арония, боровинки.

В "Здравословно хранене" Асен Манасиев отиди при кулинаря Евгения Петкова. Според нея, за да бъде една храна приготвена здравословно, тя трябва да бъде без консерванти и без подобрители. Двамата направиха диетични кифлички.