"Създай се отново. Как да преодолеем раздялата?"

И още: Историяна на Огнян Глушков и фамилна екскурзия

16.04.2019 | 11:16 Редактор: Димана Мирчева

 

Много хора, след раздяла, се чувстват опустошени, самотни, отделени и несигурни. Търсят възможност да започнат живота си отначало, понякога това е лесно, понякога това е труден и дълъг процес. Вихра Петрова е мой гост днес, за да сподели пътя, който е извървяла, за да напише книгата си „ Създай се отново. Как да преодолеете раздялата?“ 

В следващото видео ще видите един човек, който ни вдъхнови да направим нова рубрика. Той е таксиметров шофьор в последните няколко години, но през целия си живот е  свързан с летището, баща му е пилот, брат му стюард, а нашият герой, който се казва Огнян Глушков е построил голяма част от сградата и околностите, в които днес се помещава нашата телевизия. Една невероятна история, в картинки, ще ви покажем сега. 

В рубриката ни „Фамилна екскурзия“ решихме да тръгнем за Армения. Толкова арменци живеят в България, а ние сега ще отидем в тяхната родина.
Армения е страна с богата история. Някога в пределите й бил включен връх Арарат, където според Библията, попаднал Ноевият ковчег след Големия потоп. Армения е и първата, която официално приема християнството за държавна религия.