Властта като феномен и медийното задкулисие

Социологът доц. Тодор Христов и председателят на СЕМ Мария Стоянова гостуваха на Георги Лозанов

23.04.2017 | 19:00 Редактор: Тодор Петров
Властта като феномен и медийното задкулисие

Всеки човек е като книга. Може да бъде четен като книга и днес в предаването разлистихме някои хора-книги.

Тази седмица президентът Радев сравни липсата на информацията за повишеното количество уран във водата на Хасково със ситуацията след аварията в Чернобил. Твърде пресилено казано, но пък явно това му върши работа в няколко посоки - негласно да умаловажи едно от най-големите престъпления на комунистическата власт, хем с тежката артилерия да стреля по днешни партийни мишени, хем тътенът от думите му тази тема да заглуши мълчанието му по други, коментира Георги Лозанов в "Необичайните заподозрени".

В студиото гостува социологът доц. Тодор Христов, който има интерес и изследвания към начина, по който се конституира и упражнява властта. 

Обикновено си представяме властта затворена в няколко сгради в центъра на София. Властта е много по-широк феномен. Упражняваме власт винаги, когато караме някого да прави нещо и ръководим поведение, коментира той.

Председателят на СЕМ Мария Стоянова коментира медийното задкулисие:

Вижте:

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Djdragomix_Vidio
преди 6 години
"Председателят на СЕМ Мария Стоянова коментира медийното задкулисие" много точно и на място .Камък си тежи на мястото дано само да не изгубите борбеностаси > не че се хваля ама сам пак на два екрама монитор и лапто с2ра картин на монитор ,PC пак с два екрана и оделно малките играчки :) удобство си е.жела ви госпожо Стоянова успехи Сигнализирай за неуместен коментар