fallback

Волен Сидеров смята, че вотът на недоверие е PR акция

Лидерът на "Атака" в "Опорни хора"

11.11.2017 | 20:15 Автор: Димитър Абрашев

Бих посъветвал ДПС да не се пресилват в демонтажа, защото може те да пострадат, каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров.
В Европа добре се възприема коалицията ни. Вотът на недоверие ще бъде една ПР-акция по време на европредседателството. Ще плюят пред гостите от трибуната на парламента- това е национално-безотговорно.
Когато си политик, трябва да си мериш приказките. Това го разбрах в годините. Яркият образ в политическото говорене не е най-доброто. Съжалявам, че бях по-остър. Грешката на прехода е, че СДС и БКП нямаха визия за България. Никой не говореше за икономика. Имаше театралност и на площадите имаше дирижираност. Дори от балкона на Анжел Вагенщайн имаше предварително подготвени плакати, смята Сидеров.
 
А според Валентин Вацев Борисов е в криза. В навечерието сме на тежка правителствена криза! Борисов стъпва в паници и не определя дневния ред.  ГЕРБ всъщност не е партия, ГЕРБ е държавата. БСП е партия, тя пък е нефелна. Февруари и март ще бъдат много тежки за България. В момента Радев е готов с поне два служебни кабинета. А на Доган му се налага да мисли за нова правителствена конфигурация. Аз се покрусих от БСП и напуснах, въпреки високия пост, който заемах. Провокираха ме изборите през 1997 година, когато БСП натика властта в ръцете на Костов. Тогава Първанов каза: И 13% стигат на тази смачкана партия!, спомни си Вацев.
 

Косьо Марков призна, че живее с пенсия от 146 лева и смята, че това е обидно! Успявам да се издържам, защото работя много! Не съм седнал да се оплаквам, а друг на моето място щеше да играе шах пред Народния Театър. Не разбирам носталгията по комунизма. Надявам се, че повече това няма да се повтори!
fallback
Още от Опорни хора
fallback