Опорни хора

Събота от 19:30 часа
още

Христо Мутафчиев и Кубрат Пулев в "Опорни хора"

Вижте първия епизод от новата поредица на Bulgaria ON AIR

25.12.2016 | 17:35 Редактор: Константина Маркова
Христо Мутафчиев и Кубрат Пулев в

Първият епизод на „Опорни хора“ надниква в личния свят на емблематичния български артист Христо Мутафчиев и световноизвестния наш боксьор Кубрат Пулев.

Автор: Ганиела Ангелова.

 

„Опорни хора“ е новото предаване на национална телевизия Bulgaria ON AIR, което чрез динамични интервюта в рамките на 60 минути ще разкрива личния свят на известни българи с влияние върху обществения, политическия и културния живот у нас. Това, което обединява гостите, е силното им въздействие, проявено по един или друг начин, върху развитието на страната и живота на българите. Предаването стартира на Коледа и ще се излъчва в неделя от 16,30 часа по Bulgaria ON AIR.

Първите „Опорни хора“ ще бъдат емблематичният български артист Христо Мутафчиев и световноизвестният наш боксьор Кубрат Пулев.

Автор на предаването е Ганиела Ангелова, която има над десетгодишен опит в ТВ журналистката. Автор е и на документални филми, а в портфолиото си има знакови интервюта със световноизвестни артисти.

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/press/2016-12-23/hristo-mutafichiev-i-kubrat-pulev-sa-parvite-oporni-hora-po-bulgaria-on-air