Опорни хора

Събота от 18:30 часа
още

Калин Сърменов откровено за това как ни купуват и как се връзваме на лъжите

Директорът на Сатиричния театър говори в предаването "Опорни хора"

05.11.2023 | 22:35 Редактор: Тодор Петров

"Отдавна развивам една теория, че е разумно някой да ни купи, ние не сме чак толкова голяма страна и нямаме чак толкова големи изисквания. Като гледам как всичко разрушихме и Черноморието ни вече не става за нищо, зимните ни курорти и те така. Няма да е много сложно за хора, които разполагат с финанси", заяви директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов в студиото на предаването "Опорни хора".

Преди някой друг да се усети и започнаха да ни купуват по друг начин. Обаче, представях си купуването на държавата да бъде някак по-легитимно. В момента ни купуват по друг начин, без ние да знаем, смята гостът на Ганиела Ангелова.

По думите му във времето, в което живеем, трудно могат да се скрият разни неща и елементарните ходове, с които ни подмамват. 

"Аз си мислех, че няма да дадат резултат, но всъщност се оказва, че колкото повече глупости говориш и колкото повече лъжи изричаш, обещаващ мостове, самолети, коли, ще се строят и разни неща. Изведнъж това се оказа, че има значение. Не вярвах в това", признава Сърменов.

Гледайте целия разговор във видеото.