По пътя на най-скъпата мида в света и как се прави бира от шоколад

Трети епизод на "С черпак в куфара" с Мариела Нордел

07.01.2017 • 13:35 Редактор:
Сподели във Facebook Изпрати в Mesanger Изпрати в Mesanger
По пътя на най-скъпата мида в света и как се прави бира от шоколад
По пътя на най-скъпата мида в света и как се прави бира от шоколад

„С черпак в куфара“ тръгва по пътя на най-скъпата мида в света от морската ширина до чинията. Как се съхраняват и как се готвят деликатесите в черупка?

За по-екстравагантните вкусове Мариела Нордел представя една нетипична рецепта за любителите пивовари – как се прави бира с вкус на шоколад с по-висок градус от виното. За финал - бърза рецепта с пияна круша:

 


  • Последни
  • Четени
Четени виж всички Виж всички
Последни новини виж всички Виж всички