Ева Георгиева, Ирина Сардарева и д-р Елеонора Валянова ДНЕС

И още интересни теми и гости в неделя

03.09.2017 | 00:00 Редактор: Валерия Петрова
Ева Георгиева, Ирина Сардарева и д-р Елеонора Валянова ДНЕС

В минутите за красота ви показваме нова технология за заглаждане на мимическите бръчки. Д-р Елеонора Валянова показва за първи път в телевизионен ефир поставяне на ботокс с нов електронизиран продукт, специално предназначен за работа с ботулинов токсин.
Фестивал на цветовете, който се превърна в традиция през лятото в столицата, се завръща на 10 септември, за да оцвети и добави нови емоции в последните летни дни. Предстоящото издание ще се проведе на открит паркинг в един от столичните молове. Разказват ни Цветелина Грозданова – организатор на фестивала и певицата Ева Георгиева.

На 9-ти септември за втори път ще се проведе парада на шапките в София. Едно цветно събитие с много дух и настроение, което се организира от най-известния дизайнер на шапки у нас със съдействието на Музея за История на София. Ерина Кръстева ни разкрива повече за идеята. Прехвърляме се и в дома на Ирина Сардарева, където ще надникнем в магичния свят на шапките и ще разберем тайните на този занаят.

За пета поредна година, под наслов „Почисти и прочети“, в пет града от страната ще се проведе националната кампания „Стара хартия за нова книга“. Тя дава възможност на децата да научат повече за рециклирането и за това как да пазят природата и да събират отделно отпадъците. Талисман на настоящото издание на инициативата ще бъде един от най-обичаните съвременни фентъзи герои. Кой е той и какви други изненади са подготвили организаторите - разберете от Виктория Бисерова и Рада Петрова в следващото видео: