Срещи с любимите ни герои от Game of Thrones и диетологът д-р Анна Йорданова в ДНЕС

И още: нови музикални хитове, знойна зумба и фестивал на носията

24.07.2017 | 00:00 Редактор: Валерия Петрова
Срещи с любимите ни герои от Game of Thrones и диетологът д-р Анна Йорданова в ДНЕС

В разгара на горещото лято, когато всички сме заредени с положителни емоции сме подготвили за вас едно предаване с нови музикални хитове, знойна зумба, срещи с любимите ни герои от хитовия телевизионен сериал Game of Thrones и разговор с един от водещите специалисти в областта на храненето и диететиката д-р Анна Йорданова. Но преди да получим нейните ценни съвети ви представямe човека, който всяка година организира с голяма страст фестивала на фолклорната носия в Жеравна, за да може всеки един от нас да се докосне до магията на българските традиции и фолклор. Христо Димитров e основател на ансамбъл Българе и фестивала.
“Like other people” е новият сингъл на група „AIRBAG”. Наскоро в столичен клуб те представиха видеото към новата си песен. Николай Славов от „AIRBAG” ни разказва за новата песен, която записа с брат си.

Затлъстяването е един от най-големите социално-медицински проблеми на нашето съвремие. Световната здравна организация характеризира наднорменото тегло и затлъстяването като глобална епидемия, а зачестяването на това болестно състояние сега се отбелязва не само при възрастните, но и сред децата. Как да се чувстваме все по-добре в кожата си, с идеално тегло, здрави и щастливи! Отговорите ни дава диетологът д-р Анна Йорданова, директор на програмата “Евродиет”. 

Преди броени дни започна новият 7-ми пореден сезон от сагата Game of Thrones. А хилядите фенове у нас и в чужбина вече тръпнат в очакване на втория му епизод. Предстои среща с двама от актьорите изиграли ключовите персонажи в сериала на парализираният Бран Старк – младият и талантлив Айзък Райт, както и Ейдън Гилън, изиграл великолепно противоречивата роля на Питър Бейлиш- Кутрето. Интервюто е предоставено ексклузивно на ТВ България Он Ер от НВО България. 
Танц, спорт, фитнес и страст – всичко това е зумба. Какво по-подходящо ново хоби, с което да запомним и това лято. Колегата Борислав Петров ни среща с един от най-добрите инструктори у нас Надежда Антова.