Всичко за жените и много кино в предаването "ДНЕС в неделя"

Тези и още интересни теми

09.03.2017 | 10:35 Редактор: Валерия Петрова
Всичко за жените и много кино в предаването

Дни преди женския празник 8-и март с Антония Пашова, българската Сара Джесика Паркър си говорим за всичко, което вълнува жената днес. Темата продължаваме със страхотните момичета от Българския фонд за жените Гергана Куцева и Надежда Дерменджиева. Преслава Преславова от София Филм Фест пък ни разказва за най-голямото киносъбитие у нас.

Започваме с екипа на най-новия филм „Нейната изповед“. Режисьорът Иван Ничев, сценаристът Татяна Гранитова и маестро Стефан Димитров разкриват тайни за необикновената съдба на Костадинка Кунева.

Продължаваме с Преслава Преславова. София Филм Фест започва на 9-и март. Предстои цял месец празник за киноманите. Кои са звездите и звездните заглавия, с които ще се срещне публиката, разберете от разговора, който сме ви подготвили в неделната утрин.

Броени дни преди празника на жената обръщаме специално внимание на нежния пол. С дизайнерката Антония Пашова разговаряме за всичко, което вълнува съвременната жена ДНЕС.

Продължаваме темата с Гергана Куцева и Надежда Дерменджиева, за да разберем равнопоставени ли са половете у нас, какво е лицето на насилието и какви каузи и инициативи предстоят за Българския фонд на жените. Благодарим ви, че споделяте неделята си с нас.