Ансамбъл Пламъче празнува 10 години с музика и танци

Тези и още интересни теми и гости в предаването "ДНЕС в събота" с Бойка Делиева

04.03.2017 | 10:00 Редактор: Валерия Петрова
Ансамбъл Пламъче празнува 10 години с музика и танци

Ансамбъл „Пламъче“ навършва 10 години. Със своя юбилеен концерт "Пламъче" поднася истински празник на музиката и танца. Гостуват ни Ивайло Първанов, Милена Цанкова и две невероятно талантливи деца от ансамбъла. Колегата Аспарух Йорданов по традиция ни показва част от забавните клипчета, които е подготвил за предаването "Клик".

Астроложката Силва Дончева ни разказва какво вещаят звездите за всяка една от зодиите през месец март. Разберете защо трябва да внимаваме и на какво да обърнем внимание с хороскопа ни за този месец. 

Сайтът http://www.az-jenata.bg/ чества своя 15-годишен юбилей с една прекрасна инициатива. И ние сме щастливи, че избраха именно нашето предаване за свой партньор в нея. Представяме ви главния редактор на електронното издание Мария Дуковска и експерта по здравословно хранене Надя Петрова. 

Да рисуваш върху вода не е просто фантазия, а истинско изкуство. Съществува още от 9-и век и се нарича ебру. Как можем да си нарисуваме ебру и как танцът на цветовете върху вода се превръща в магично отражение, ще разберем от репортажа на колегата Валерия Цветанова. Анжела Минкова ни показва как точно става магията.