Феноменът Жени Раданова и Холивуд у нас с Люк Казънс, кастинг директор

Тези и още интересни теми и гости в предаването "ДНЕС в неделя" с Бойка Делиева

27.02.2017 | 13:38 Редактор: Валерия Петрова
Феноменът Жени Раданова и Холивуд у нас с Люк Казънс, кастинг директор

Започваме утрото ДНЕС в неделя с класическа музика, защото Георгита Бояджиева и Росен Идеалов честват 20 години на сцената. В света на камерната музика ни отвежда колегата Борислав Петров.

В предаването гостува и кастинг директора на Ню Бояна Филм Люк Казънс, с когото ще си говорим за магията на киното, изминалите и предстоящите продукции, които се снимат в България и още много. Вече няколко години големите звезди от световната киноиндустрия снимат в България. За наша радост стана обичайно да виждаме все повече български лица в холивудски продукции. Люк ни разказва за тях, както и за предстоящата церемония по връчването на престижните награди Оскар.

Евгения Раданова е от онези българки, чието име е символ на национална гордост. Каква е цената на златните отличия, изисква ли се сила и смелост за шорттрека и какво е да достигнеш върха, разберете от златното момиче Жени Раданова.

Най- успешната състезателка по зимни спортове у нас ни разказва за децата и българския спорт, за любовта към шорттрека и колоезденето и за силния характер, който се изисква, за да се превърнеш в истински феномен. Не ни пропускайте.