Веси Бонева: Записах първия си албум на 10 години. На касетка.

"Чакам втората част на Замръзналото кралство. Да озвучаваш е магия", споделя певицата

25.02.2017 | 10:00 Редактор: Валерия Петрова
Веси Бонева: Записах първия си албум на 10 години. На касетка.

В съботното издание на предаването гостува лъчезарната и вечно усмихната Веси Бонева. С нея си говорим за музика, за филми, за непрестанните участия и пътувания у нас и в чужбина, както и за всичко ново и интересно около нея. Но преди това ще започнем деня си с един по-различен спорт. Полина Бакърджиева е инструктор по зумба и канго. Тя ще ни сподели своята лична история, за да разберем как зумбата променя живота завинаги.

Полина ни споделя, че можеш да откриеш себе си чрез музика и танци. Какво по- хубаво от канго и зумба за здраве и тонус в съботната сутрин. В студиото влиза и колегата Аспарух Йорданов, който ни показва част от това, което предстои да видим тази вечер в неговото предаване „Клик“, забавлението е гарантирано.

Веси Бонева в певица, която от Пловдив стига до световните сцени, а през изминалото лято беше част и от музикалния живот на френската Ривиера. Подгтовили сме и много изненади и вълнуващи срещи.

Веси Бонева ни разказва за пътя към славата, анимационните филми и благотворителните каузи. Дали ще ни изпее нещо в ефир? Вижте във видеото: