Мариела Нордел в очакване на първата Мишлен звезда у нас

Кулинарни тайни от цял свят и още много интересни теми в предаването "Днес в неделя"

13.02.2017 | 15:55 Редактор: Валерия Петрова
Мариела Нордел в очакване на първата Мишлен звезда у нас

Неделното издание на ДНЕС с Бойка Делиева започва с един специален репортаж за Турция. Ще ви отведем в един квартал от азиатската част на Истанбул-Картал и до едно от най- красивите и мистични места в света - Кападокия. Ще разберем защо истанбулски кмет си слага жълти  плочки пред общината, повлиян от нашите в София и  защо празнува семейна годишнина в Силистра. Ще се срещнем и с български изселници получили от общината триетажна сграда за дейността си и ще отскочим до омайната Кападокия, едно от най- красивите места на света.

Предстои вълнуваща среща на колегата Асен Манасиев с диджей Васкес - човека, който създава най-впечатляващите партита зад пулта у нас вече 30 години. Трудно ли е да покориш клубната сцена у нас, как се прави добро парти и диджеят ли е душата на купона, разберете от самия DJ Vasquez.

Следващият ни гост познава кулинарните тайни на много от страните по света. От няколко седмици Мариела Нордел е част от програмата на България Он Ер с нейното кулинарно шоу „С черпак в куфара“. Мечтата й е да доведе първата Мишлен звезда у нас. 

Гледайте цялото интервю с неуморната пътешественичка и повелителката на черпака Мариела Нордел, защото ще бъде интересно.