Иван Лечев: Тази година се навършват 40 години от създаването на ФСБ, ще има и концерт

Легендарният рок музикант и композитор Иван Лечев за рока като начин на живот

13.02.2017 | 15:21 Редактор: Валерия Петрова
Иван Лечев: Тази година се навършват 40 години от създаването на ФСБ, ще има и концерт

В съботната сутрин Бойка Делиева ви среща с астроложката Силва Дончева, която е направила кратък хороскоп за всяка една от зодиите и ще ни каже какъв ще бъде остатъкът от месец февруари спрямо разположението на звездите.

В навечерието на Световния ден на радиото, 13-и февруари, в предаването гостува любимката на поколения радиослушатели Божана Димитрова. Жената с топъл глас и остър език, журналистът и радиоводещ Божана Димитрова разказва за радиото преди и сега и какво вълнува слушателите днес.

Следващият ни гост е една от емблематичните фигури на българския рок. Иван Лечев твърди, че всичко, което е научил за рока, го е научил от ФСБ. Днес той отново не слиза от сцената, заедно с приятелите си от Фондацията. А скоро ще бъде и жури в шоуто "Гласът на България". С колегата Асен Манасиев гостуваме в студиото на неуморния музикант и композитор.

Колегата Аспарух Йорданов пък открехва завесата и показва малка част от нещата, които можем да видим в забавното му предаване КЛИК. Зареждаме ви с положителна енергия, защото денят се познава по сутринта! Усмихнат ден от нашия екип.