Руслан Мъйнов: Любовта е основата на живота

"Трябваше да се родя в края на 40-те години, емоционалността от онези години ми липсва", споделя още Руслан

04.02.2017 | 11:00 Редактор: Валерия Петрова
Руслан Мъйнов: Любовта е основата на живота

Първите гости тази сутрин са хора, обединени от една голяма страст. В ежедневието си Михаил Милчев, Ева Маринкова и Георги Димитров са ангажирани със своите професии и семейства, но успяват да отделят време и за великото изкуство на театъра и да го превърнат в част от своя живот.

След като ви запознахме със сърцатата група от любители театрали, нарекли се „Отблизо“ и техните постановки, сега ще ви пренесем в едно дизайнерско ателие. Там е колегата Валерия Цветанова, която ще ни срещне с екип от млади дизайнери и творци, които искат да пренесат магията на българската везба и традиционни фолклорни мотиви в съвременната мода. И то в модата за млади хора. Мисията на дизайнера Цветомир Петков е да обгърне тялото на съвременния човек, като акцентира върху символиката на традиционната българска шевица.

Звездният гост в предаването е Руслан Мъйнов. Той буквално живее за публиката. Безспорен талант, пълен професионалист, изключително позитивен и винаги широко усмихнат, Руслан представя новата си песен "Обич облечи". Подготвили сме за него много приятни срещи и изненади - с диригента Левон Манукян, със Светослав Заров и още. 

Руслан разказва за любовта, която ще спаси света, за детството си, живота на сцената и ролите, които играем. Гледайте цялото предаване, за да разберете какво още сподели големия актьор и музикант пред Бойка Делиева.