Психично болен рита баба на автобусна спирка в Бургас

72-годишната жена чупи таза при падането, нападателят е задържан

17.05.2017 | 13:03 Редактор: Тодор Петров
Психично болен рита баба на автобусна спирка в Бургас

Жестоко нападение на автобусна спирка в Бургас. Млад мъж рита в гръб възрастна жена, която чака градския автобус. 72-годишната Виолета пада на земята и си чупи таза. 

Претърпяла е операция и в момента се възстановява в бургаската болница. Извършителят на жестокия побой е 26-годишният Живко Кючюков. 

След ритника нападателят се връща няколко пъти към жертвата си и дори носи паве, което да хвърли по пострадалата. На клипа от охранителните камери на община Бургас се вижда, че хората на автобусната спирка са в шок от случилото, но почти не реагират. 

Извършителят е задържан, започнало е и досъдебно производство. В момента Живко Кючюков е на лечение в Центъра по психично здраве в града. Назначена е съдебно- психиатрична експертиза, която трябва да докаже дали лицето е вменяемо. 

Едва тогава прокуратурата може да се повдигне обвинение. То ще бъде за тежко умишлено престъпление, което предвижда лишаване от свобода от 3 до 10 години. 

 


2
0 rate up comment rate down comment 0
Melita_Dudeva
преди 6 години
Абе, всеки си прави, каквото иска!Сега този рита,по селата изнасилват и убиват възрастни хора,по пътищата бият безнаказано! Нали тук всичко ни е позволено!? Е, кажете, докога ще го позволяваме? Какви закони имаме?На този не трябва да му се размине, а и на всички причинили болка и страдание на някой! Не оставайте безучастни! Нали, уж, всички имаме съзнание?! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Tzvetlin_Marinov
преди 6 години
И какво, като е "психично болен" да го оставим да си вилнее както си иска? Сигнализирай за неуместен коментар