Мейзер през сълзи: Невинна съм! Искам да умра достойно

Тя остава в ареста

23.08.2016 | 13:37 Редактор: Ирина Георгиева
Мейзер през сълзи: Невинна съм! Искам да умра достойно

Анита Мейзер остава в ареста. Това реши Апелативният съд във Варна по искането на бившата "Мисис България" за по-лека мярка на задържане.

Припомням ви, че на 17 август Мейзер беше оставена за постоянно в ареста. Тя е обвинена за убийство по непредпазливост на съпруга си – културиста Николай Димов, както и заради предложен подкуп на полицай в размер на 30 000 евро.

"Има силно въздействие на сестра му, която е Общински съветник и тя е с такива сериозни връзки в България, че ме мачкат по възможно най-долния начин", заяви Мейзер пред журналисти.

Тя изказа съболезнования към семейството и сестрата на Димов, но подчерта, че е невинна и иска да го докаже. "Искам да умра достойно, но не искам да ме мачкат отвънка", заяви тя.

Адвокатът на Мейзер, Олег Атанасов коментира обвиненията на клиентката си, че "сестрата се опитва да въздейства" така: "Не мога да се ангажирам с подобни твърдения, тъй като никога не твърдя нещо, за което нямаме никакви доказателства. Възможно е тя да има някакви аргументи. Нямам си и представа. Действително прокуратурата работи доста усилено и бързо за разлика понякога от други дела."