Бесен шофьор преби общинар в Русе

Мъжът забил глава в лицето на служителя на наказателен паркинг

08.07.2016 | 14:04 Редактор: Тодор Петров
Бесен шофьор преби общинар в Русе

Пореден случай на насилие потресе Русе. Хулиган преби общинар на паркинг в дунавския град, като заби глава в лицето му, съобщиха от ОД на МВР. Екшънът се разиграл около 11 и 30 часа на 7 юли.

Тогава на тел. 112 бил подаден сигнал за нанесена телесна повреда на служител на Общинското предриятие "Комунални дейности". В хода на мероприятията служителите на реда установили, че около 11.20 часа работници в на ОП "Комунални дейности", съвместно с полицейски служител, са изпълнявали задълженията си по контрол на движението на централния русенски бул. "Липник", пише "24 часа".

Контрольорите засекли неправилно паркиран лек автомобил "Опел" с русенски регистрационен номер, вдигнали го с общинския паяк, след което го репатрирали до паркинга на комунални дейности на ул. "Котовск". При разтоварването на колата обаче, на място дошъл водачът на автомобила. 

Шофьорът се държал изключително грубо и нагло. Побеснелият мъж дори се заканил на един от служителите на ОП "Комунални дейности", след което го ударил с глава в лицето. По случая е образувано бързо полицейско производство за престъпление по чл.131, ал.1, т.1 от НК, уточниха от МВР-Русе.