Трима загинаха при катастрофа край Кнежа, шофьор - край Сандански

Други трима загинаха при катастрофа в прохода Хаинбоаз късно снощи

09.05.2016 | 11:50 Редактор: Анисия Иванова
Трима загинаха при катастрофа край Кнежа, шофьор - край Сандански

Още трима души загинаха на пътя в последните часове. Жестоката катастрофа стана тази сутрин при сблъсък по пътя Кнежа-Искър.

Ударът е бил между три коли - "Фолксваген Пасат", "Фолксваген Голф" и "Дачия".

Сигналът за инцидента е подаден в 6.33 часа на телефон 112.

Загинали са трима, има и ранени, съобщиха от полицията. Към момента се установява самоличността им, както и в кои от автомобилите са пътували.

Причините за инцидента все още не са ясни. Осигурен е обходен маршрут през село Бреница. Провеждат се огледи за установяване на информацията около инцидента.

Както Dnes.bg писа трима души загинаха при катастрофа в прохода Хаинбоаз късно снощи. Трагедията се е разиграла след като автомобил се е врязъл в ТИР.

В колата пътували две момчета и момиче. Заради хлъзгавия път обаче шофьорът загубил контрол и се завъртял няколко пъти върху платното. Тогава от насрещното излязъл ТИР и ударил колата.

На място загинали двама от пътниците, а третият на път за болницата.

Шофьор загина тази сутрин и край Сандански. Трагедията се разиграла около 6.30 часа на разклона за Мелник, в района на включването за автомагистрала "Струма".

По първоначални данни колата е пътувала от Петрич за Сандански, когато внезапно шофьорът изпуснал управлението над превозното средство и изхвърчал с несъобразена скорост в крайпътна канавка. Водачът загинал на място.