Само за ден МВР отне колите на трима дрогирани или пияни шофьори в Бургас

Единият е бил в условията на условна присъда за същото престъпление

29.04.2024 | 10:20 Редактор: Тодор Петров
Само за ден МВР отне колите на трима дрогирани или пияни шофьори в Бургас

Трима шофьори се оказаха с конфискувани коли в Бургаско в съботния ден. Около 3 часа на ул. "Захари Стоянов" в к-с "Меден рудник" служители от сектор "Специализирани сили" при ОДМВР-Бургас спрели за проверка лек автомобил "Опел", управляван от 27-годишен мъж. Установено е, че шофира след употреба на наркотични или упойващи вещества - метамфетамин. 

Мъжът е откаран в Четвърто районно управление – Бургас и е задържан за срок от 24 часа. Автомобилът е иззет по надлежния ред.  

Около 09:30 часа в района под надлеза на пътен възел "Север" на ул. "Одрин" в посока завод "Кроношпан" за проверка е спрян лек автомобил "Крайслер Вояджър", управляван от 45-годишен бургазлия. Полицаите  установили, че мъжът шофира след употреба на алкохол с концентрация  0,60 промила. 

Той е в условията на условна присъда за същото престъпление, получена през 2022 г. Автомобилът му е иззет по надлежния ред.  

Около 13 часа в Слънчев бряг, до комплекс "Съни хоум-2", служители от Районно управление - Несебър спрели за проверка лек автомобил "Волво", управляван от 27-годишен полски гражданин, живеещ в Бургас, предаде "Фокус".

Полицаите установили, че мъжът шофира след употреба на наркотични вещества - канабис. Водачът е задържан със заповед за срок до 24 часа, а автомобилът му е иззет.

Скъпо ли ви е агнешкото месо за Великден и Гергьовден?

Не, цените са като миналогодишните.
18%
Няма да мога да си позволя агнешко.
44%
Ще си купим, но малко, колкото да има агнешко на трапезата за празниците.
38%
Общо 525 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR