Битата жена от Бобов дол пред Bulgaria ON AIR: Аз съм устата, искам да пуснат мъжа ми

Във всяко семейство има проблеми, заяви Таня

12.03.2024 | 18:36 Редактор: Толя Стоянова

Пореден случай на брутално насилие над жена. Случаят е от Бобов дол. На видеоклип се вижда как мъж пребива съпругата си, дърпа я за косата и я блъска във вратата. Видеото е заснето от 13-годишната дъщеря на двойката.

Насилникът вече е в ареста, а само пред камера на Bulgaria ON AIR говори жертвата Таня. Тя разказа, че става въпрос за битов скандал и без нейно знание майка ѝ е публикувала клипа в социалните мрежи, за да предпази дъщеря си.

"За наши неща се скарахме, лични, случило се е, нямам наранявания, няма ми нищо. Не е избухлив, но и аз съм устата. Искам да бъде освободен и да живее неговия си начин на живот", сподели Таня Ангелова.

Тя казва, че досега не е упражнявано насилие над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появата на клипа в интернет пространството.

"Нито съм подала сигнал за домашно насилие, нито ще подавам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за развод и ще си гледам децата сама", добави Таня.

"През 2019 г. съпругата му е подала едно заявление, при което по нейно настояване има отказ за образувано досъдебно производство", обясни говорителят на Районна прокуратура - Кюстендил Крум Крумов.

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си.

39-годишният съпруг на Таня - Найден, е задържан два дни след побоя на територията на София, след което е отведен в ареста в Бобов дол. Той е съден за хулигански прояви преди години. Засега Найден е задържан за 72 часа.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Трябва ли да има засилено полицейско присъствие в София заради напрежението около мигрантите?

Задължително трябва да има.
61%
Да оставят хората сами да се справят с проблема.
5%
Проблемът не се решава с присъствието на повече полиция.
35%
Общо 1072 гласа


1
0 rate up comment rate down comment 0
Алито от София
преди 1 месец
Оставете хората да се развиват правилно, жената си е манзохистка, а и това не е бой от това момченце, кой знае колко го болят ръчичките заради този куркудил Сигнализирай за неуместен коментар