СДВР с подробности за боя на бул. "Витоша", напрежение и в столичен Център за бежанци

Клип с бой между младежи от български и азиатски произход гръмна в социалните мрежи

09.03.2024 | 13:01 Редактор: Вяра Димова

Поредица от инциденти на столичния булевард "Витоша". Клип с бой между младежи от български и азиатски произход доби популярност в социалните мрежи през последните дни. На кадрите се вижда как тийнейджъри се нахвърлят с юмруци и ритници върху връстниците си. Случаят е от сряда вечерта.

По първоначална информация, младежите от азиатски произход са влезли в словесен конфликт с момиче от компанията на българите. Намесило се е момче от нейната компания и така боят започва. От СДВР съобщихa, че по случая е образувано досъдебно производство, тъй като липсва телефона на едно от момчетата.

Междувременно стана ясно, че в петък вечер, отново на булевард "Витоша", четирима студенти по медицина от пакистански произход са пострадали при сбиване. Двама са ранени и са откарани за преглед в болница.

Напрежение и в столичния Център за бежанци в "Овча купел". Малко след 20 ч. вчера вечерта бежанци са се сбили. Пострадал е мъж, който е със сцепена вежда. Напрежението започнало вътре в центъра, след което групата излязла навън. Причината се оказва жена. От МВР потвърдиха случая и допълниха, че ситуацията е овладяна. Полицейското присъствие в района е засилено.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
3 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 1 месец