Нов епизод от сагата "Семерджиев": Изслушват жената, която уж била в колата

Ако и днес не се яви в съда, тя ще бъде премахната от списъка със свидетели

06.03.2024 | 09:03 Редактор: Деси Николова
Нов епизод от сагата

Поредно заседание на делото срещу Георги Семерджиев. На последното заседание беше изслушан ключов свидетел. Става дума за една от двете жени, за които Семерджиев твърди, че са били с него в колата и са правили тест драйв на автомобила.

Пред съда свидетелката е потвърдила, че по време на удара е била в мощния джип, но на задната седалка.

По думите ѝ колата е шофирана от друга, непозната за нея жена. Въпросната мнима шофьорка продължава да се издирва, но към този момент е неоткриваема. Ако и днес не се яви в съда, тя ще бъде премахната от списъка със свидетели, информира "Фокус".

Защитата на семействата на жертвите поискаха показанията на разпитаната свидетелка да бъдат считани за лъжесвидетелстване. Причината – една от експертизите е показала, че ако е имало човек на задната седалка, той е нямало да оцелее при удара.

Снимка: БГНЕС


2
0 rate up comment rate down comment 0
Ковънт Гардън
преди 1 месец
Айде, ясна е работата! Човекът има човек в прокуратурата, доставя дрога на хора с влияние и го крият от закона!! Така е в нашата държава! Жалко за невинните деца... НЯМА Правосъдие за бедните!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Алито от София
преди 1 месец
Много жалко за това младо момиче, това което не се е явило у съда, знае последствията, но това което е там и е лъжесвидетел, а за това присъдата мисля че е 3-5 години лишаване от свобода, няма условна, е може след обжалване при закрити врати и пари, но никой не изнесе имената на тези които го покриват толкова години, или те за нотариуса и пепи еврото си мълчат и всичко че се размине, що кой знае какъв по голям скандал ще излезе, но но нищо няма значение, дори и половин България да потъне Сигнализирай за неуместен коментар