Пред Bulgaria ON AIR говори лекуващият лекар на битата съпруга на Бисер Михайлов

Има краткотрайна загуба на съзнание, съобщи д-р Симеон Станков

13.10.2023 | 12:52 Редактор: Тодор Петров

Прокурор с белезници - oбвинителят от Перник Бисер Михайлов е задържан, след като жестоко пребил съпругата си през изминалата нощ. Биляна е в сериозно състояние в болницата в Перник. Жената е със съмнение за мозъчно сътресение, което тепърва ще бъде доказвано. Тя е контактна, но изключително изплашена и не иска да разговаря с никого.

Михайлов стана известен покрай сина си. Момчето е подсъдимо по няколко случая за побои. Скандалът беше повод гилдията да поиска прокурорът да напусне системата. Въпреки призивите, Михайлов остана редови магистрат.

Пред камерата на Bulgaria ON AIR застана лекуващият лекар на съпругата на прокурор Бисер Михайлов - д-р Симеон Станков.

"Дежурният лекар я е приел със следи от контузии по лицето, с малка рана в окосмената на част на главата. Направени са кръвни изследвания и компютърна томография на глава, не се виждат драматични промени на черепните кости и мозъка. Има краткотрайна загуба на съзнание", обясни той пред репортера Теодора Георгиева.

Д-р Станков добави, че най-вероятно жената е ударена с предмет в областта на тила, а 15-годишната ѝ дъщеря е при нея в болницата. Младото момиче е подало сигнала за побой на тел. 112. По информация на Bulgaria ON AIR свидетел на побоя над Биляна е станал бащата на прокурор Бисер Михайлов. Той обаче остана да говори пред камерата ни.

След свадата със съпругата си, прокурор Михайлов е приет в Спешното отделение в Перник с високо кръвно, впоследствие е отведен в следствения арест. Прокуратурата ще поиска постоянното му задържане под стража. СГП ще поиска главния прокурор Борислав Сарафов да уволни дисциплинарно Бисер Михайлов.


1
25 rate up comment rate down comment 1
Коцевс
преди 6 месеца
Какво още трябва да се случи, та баща и син насилници да получат справедливо наказание? Сигнализирай за неуместен коментар