Полицаи простреляха 18-годишен крадец в София при гонка след кражба

Полицейски екипи подгонили трима маскирани младежи

18.09.2023 | 09:34 Редактор: Тодор Петров

Столичната полиция изяснява обстоятелствата, свързани с инцидент в София. По първоначални данни, тази сутрин около 5:15 часа охранител в столичен бизнес център е подал сигнал в полицията, че трима маскирани прескачат оградата на обекта, носейки някакъв багаж. 

На място са изпратени полицейски екипи, които подгонили двама от тях пеша и трети, качил се в автобус на масовия градски транспорт. 

При продължилото преследване един от служителите произвел изстрел и ранил един от бегълците  - 18-годишен, който незабавно е откаран в болнично заведение. 

Задържан е 15-годишният, опитал да избяга с автобус. Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около случилото се продължава, съобщиха от МВР.


4
2 rate up comment rate down comment 0
СИБИЛ
преди 7 месеца
Сините венци започват да стават огромен проблем!Стая политика за развъждане на *** те станаха много а това че разни организации ги зашитават събужда в животинските им мозъци най дони страсти ! Сигнализирай за неуместен коментар
3
2 rate up comment rate down comment 0
САМО ТАКА
преди 7 месеца
Впоследно време стана нормално Манга-и с колове и бухалки да се вихрят и да се мислят за недосегаеми! Тези нискочели същества не могат да бъдат усмирени с блага дума ! Това е начина !Само когато разберат че ща играе куршума ще имат респект О-КИТЕ Сигнализирай за неуместен коментар
2
2 rate up comment rate down comment 0
Orlin
преди 7 месеца
Командировай в Индия, заедно с цялата рода. Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 7 месеца
Дирекно експорт за Украйна! Малък бонус от Денков. Сигнализирай за неуместен коментар