Комично: Крадци в Благоевградско задигат одеяла, буркани с месо, гумени ботуши

Обраха и известен бизнесмен в Благоевград

23.01.2023 | 12:15 Редактор: Искра Ангелова
Комично: Крадци в Благоевградско задигат одеяла, буркани с месо, гумени ботуши

Крадци задигат пари, злато, одеяла, буркани с месо, гумени ботуши. Всичко, до което имат лесен достъп, показва полицейската сводка в Благоевградска област за последните почивни дни.

В неделя във Второ РУ-Благоевград е съобщено, че в обедните часове от къща на известния бизнесмен Б. Д. в жк "Струмско" в града е извършена кражба на метална каса с намиращи се в нея: златни накити, около 4 бр. часовници, сумата от около 2000 лв. и документи. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство, съобщава "24 часа".

В Гоце Делчев пък криминалистите са задържали 62-годишен мъж от Гоце Делчев. В периода между 5 и 19 януари той е извършил кражба на около 10 буркана с месо от магазин за хранителни стоки в града, с което е нанесъл щета на приблизителна стойност около 113 лева.

Жител на Разлог пък е съобщил в Районното управление, че за времето от 15 до 22 януари е изкъртена дървена ограда, счупен е прозорец и е проникнато във фургон, находящ се в обор за животни в местността "Червено бърдо", землището на града. Отнети с били възглавници, одеяла и чифт гумени ботуши.